Wednesday, October 5, 2011

Tips Hilangkan Boring Dalam Lift

TIPS HILANGKAN BORING SEMASA DI DALAM LIFT .
1. Ketika anda hanya berdua dgn org yg tak dikenali, cuit bahunya..! kemudian b'pura2 melihat ke tempat lain..

2. buat muka m'gerang kesakitan sambil pegang kepala anda dan menjerit
... "diam, semuanya diam..!"

3. bawa la kamera & ambil gambar semua org yg ade kat dlm lif tu..

4. pindahkn meja keje anda ke dlm lif.. jika ada yg masuk, tanyakn apakah mereka sudah membuat temujanji...

5. b'pura2 menjadi pramugari..! tunjukkan prosedur keselamatan penerbangan spt. di dlm kapal terbang..

6. ketika pintu menutup, beri pengumumuan kpd. semua org..
" bertenang, jangan panik.. nanti pasti akan terbuka lagi..."

7. buka la beg tangan anda, sambil melihat ke dlm beg tangan, tanyalah
" eh, cipan...cukup tak udara kat situ..?"

8. diam & jgn bergerak sama sekali di sudut lif.. m'hadap dinding, jgn sesekali keluar..!

9. dengarkn suara kat dinding lif dgn stetoskop...kot2 boleh dgr suara kentut cipan ke....

10. buatla garis d lantai sekeliling anda m'ggunakn kapur..lalu beritahu
" ini adalah wilayah saya..JANGAN NAK MASUK YE..:p
MATI GELAK JEK LA AKU..!

5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

ahahahaha, sure org kate gila

Miziey said...

peh! memang boring aa sampai mcm tu sekali.. hahah.. xD

Judiene said...

Hahaha.
Ni semua idea-idea bengong tapi interesting!

:P

TINTA GERIMIS said...

salam.hahha..
ni namanya tekanan jiwa..:P
trngin nak try..nak tgk reaksi org..

just nk bkongsi : pernah wat dlm lift..masa pntu trttup, tbe2 tekup kpl dengan tangan sambil duk mncangkung..sume pakat terikut sebab terkejut..ahha..serius best!~
balik gelak xstop.

Fairuz Selamat said...

korang semua kene buat ok!! ahah seronok.. blik ni kalau lift tak penoh sgt nak buat la.. rasa2 mana n=yg seswai ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...