Wednesday, October 12, 2011

Nak Sangat Handsome kan?


kalau dah makan... belum masuk lunch time dah tiga kali makan.... lunch lagi.. balik kije lagi... supper tak dilupakan... ahahahh..... lg berangan nak badan mcm ni?.. ahahha... ok3.. fairuz!! WAKE UP..! ahah.. pehhhh aku nak badan mcm no 5 tu weyh.. berdasarkan ukur lilit diameter yg aku sendiri ukur.. aku rasa kedudukan aku kat no2 atau no3 kot... ahahaha,... kalau ia tak dilabelkan sebagai perasan la... wakakakkaaka... ahaha... well.. aku sgt la mementingkan keindahan badan yang dah tercipta tak ckup hot ni... jd mcm mane nak buat bdan mcm ni?... caranya senang je!!.. GYM.. and DISIPLIN..!!! ok3... takleh tangguh lagi... tepi3 sume!!

(Tengah push Up....)

4 comments:

Cik Bambam said...

cecece..push up kunun..heheheh

Eazy Izzuddin said...

ngah ke gym juga..
xD


Jom Join MyContest =)
Tarikh tutup semakin hampir =D : Contest Annouced! Mak Aih! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

Awie Omar said...

Kena rajin dan sabar Selamat kalau nak cantik body.
baru follow sini. kalau sudi singgah la
awieomar.blogspot

::FAIZ FARISH:: said...

kwn aku kate, dia lg suke laki gemuk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...