Thursday, September 29, 2011

All Your Love- Dato' siti nurhaliza


umum mengetahui.. album terbaru dato siti nurhaliza.. album ke 16 nye.. kalau tak silap aku lah.. album pertama berbahasa inggeris.... telah pun di pasarkan... telah mule berada di pasaran bermula 24 september 2011.. juga boleh di beli melalui itune.. dan amazon....

majlis pelancaran telah di adakan di pusat beli belah mewah starhill pada 26hb september 2011 lepas.. dengan kehadiran ratusan peminat dan warga dunia hiburan menyokong kehadiran album ini...

jd pada anda yang rasa nak kan kelainan dr dct... try la dgr... REVIEW?.. aku tgah siapkan.. eheheh.. ni kat bawah link2 utk korang baca sedikit berita tntang siti dan hasil terbarunya ni.. enjoy!!

CLICK THIS LINK.....

4 comments:

Che Kay said...

first day di rak terus saya beli~~ (katanya la. hehe padahal dah pesan kat awek speedy video simpan satu kat ai!) dah byk kali pusing cdnya~

POSH76 said...

siti mmg besssss

::FAIZ FARISH:: said...

belikan aku satu blh? ko kan kaye... hehehehe

Fairuz Selamat said...

che kay.. pantasnye.. sy nasib je bz sekitar 24 hb tu.. kalau tak sy akan jd yg pertama.. ehehe ni pun dpt free senanye sb g launching dia ari tu wakakak

poshhh.........

besh kan album ni!!!

faizz.....!!!

ko nak berapa 6 ckup?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...