Tuesday, November 23, 2010

Kenapa Malas Nak Update Blog (SEKUAL) ?

saya adalah sangat malas.. ye itu adalah statement paling berani setelah bertahun menafikan saya adalah seorang yg malas... tapi kenyataan ini mungkin berbaur sedikit dengan unsur2 kecelaruan emosi... jd boleh disimpulkan aku agak rajin.. cuma bile kehidupan tidak menentu.. aku jadi malas.. boleh tak gunakan rumus tu untuk sepanjang kehidupan aku? ok deal. aku gunakan..

peh.. td aku crik jalan masuk ke blog ni tak jumpe kot... sesat ok.. aku ingatkan url aku bertukar ke.. blogspot dah delete akaun aku ke.. atau ada org tukar password aku.. upenye sawang dah tebal sgt.. maklumla.. aku lama tak jenguk blog ni.. jd.. pandangan aku pun kabur.. aku ingatkan hutan rimba mana.. upenye blog haku weyh... hahaha.. jd tadi aku amik masa 10 minit gak untuk bersihkah.. tebas segala... jd lapang sket... pastu tetibe jumpe laptop... aku terus on9.. ape lg. aku update la blog ni ehhe..

so.. nak dijadikan cerita.. sepanjang ketiadaan aku dalam dunia blog ni.. yang mana mungkin aku dirindukan.. mungkin la. ahahah.. aku takde la dok je kat umah wat taik hidung.. aku bz la gak kesana kemari... dengan urusan kerjaya.. dengan tuntuan duniawi... ahaha.. karoke... wayang.. mcm2 tu la.. ade la yang aku wat.. selain dr buang masa main fb jek.. ahaahah...

hah ni antara beberapa aktiviti yang aku wat sejak ketiadaan aku.. seingat aku la..




aku bg 4 bintang.. cerita ringan.. tak kesah la dr sudut kualiti best ke tak.. yg penting ku je panggung. aku puas.. jd itu lbh utama... seni itu perlu unsur2 itu.. cerita ni aku suke.. putus urat kaki aku gelak aje... best3...

tengok movie unstoppable ni.. ok la.. lbh bermain dengan emosi.. action takde la gempak mana.. tp berjaya la bermain dengan emosi aku yang nak tau mcm en dorang nak hentikan kereta api tu... best2...

takde ape2 sgt... melalui2 jalan2 biasa dengan duri2 yang sakit.. tpa ku tetap nak lalui jalan tu... aku taknak sekali2 berpatah balik...

biasa2 jek.. aku simpulkan shout award ni satu acara FUN2.. untuk generasi muda.. yang suke dengan muzik TERKINI... yang lebh kepada entertainment yang entertaining.. jd aku agak bosan.. dengan persembahan yang tak tau dorang nyanyi ke melatah... tp penganjuran yang gempak la.. tp tu la.. acara URBAN mcm ni.. post party tu mcm party arak dah... ke aku yang silap?

5 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hohoho 10 minit kire cpt la juga nk bersihkan
;P

kau pergi ke shout award tu?

AdiE said...

ha'ah..agak lame x menghupdate blog kn..

Latest Entry:
http://danieldeadie.blogspot.com/2010/11/we-should-be-thankful.html

MomTom said...

welcome back. ko g ke shout?

::FAIZ FARISH:: said...

lama tak Update kan?

skidsoil said...

knp megamind xde dlm list movie yg anda tgok?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...