Friday, August 27, 2010

Cara Nak Jaga Kekasih


  1. paling biasa... kene la sayang dia
  2. SETIA.....
  3. jangan kongkong weyhh.... setiap manusia dilahirkan dengan kebebasan
  4. jgn pandai ckp je tp tak tunjuk
  5. jgan pandai tunjuk je, sesekali ckp la sayang n cinta..
  6. kekalkan cara anda masa mule couple, selamanya.. jgn mule2 je panas...
  7. jgn puji org lain cantik/ansem depan dia..
  8. terima dia seadanya... jgn mintak yang di luar jangkaan
  9. beralah adalah sentiasa yg terbaik
  10. memahami tindakan sebelum bertindak
  11. sekali sekala buat la bnda2 yang sweet2... g jenjalan ke... bawak jumpe parent ke
  12. jangan paksa weyh.. itu akan menerbitkan penipuan
  13. sekali sekala belikan la hadiah.. takpenting tp dia akan rasa dihargai
  14. memahami kehendak sidia..
  15. jgn dok menggedik dengan org lain kat fb...
  16. kalau jumpe dia JANGAN dok gatal men msg dgn org lain
  17. jgn korang asyik nak selongkar anset dia.... SGT tak boleh
  18. jangan busy body... konkongan tu
  19. jangan rapat sangat ngan EX korang okay.!!
  20. dalam hubungan biar besederhana
  21. amalkan belanje dia lambchop ngan longan ice..
  22. seminggu sekali bawak la dia g dominos..
  23. last sekali.... korang kene belanje dia KFC.. ngee =>

7 comments:

Cheq Tun said...

ni cam tips2 camner nk jaga hati kekasih yang bernama fairuz selamat je.. hahaha

akuvision said...

no 21 - 23 mesti ke bro?, rabak la kalau camtu~hahaha

Anonymous said...

ckp je watpe kalo tak tak tau wat

Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

lama betul tak datang ziarah kat sini lahhhh... sorry lah ye...

ini kira tip jaga hati aweks lah ni yeee.... yup no 21-23 tak tahan lah weeehhh

Afzainizam said...

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com


Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

lama betul tak datang ziarah kat sini lahhhh... sorry lah ye...

ini kira tip jaga hati aweks lah ni yeee.... yup no 21-23 tak tahan lah weeehhh

Anonymous said...

# memahami kehendak sidia..
# jgn dok menggedik dengan org lain kat fb...
# kalau jumpe dia JANGAN dok gatal men msg dgn org lain

-jangan pandai tulis jerk... buatnye tak... macam penah bercinte la sangat.. propa jek lebey...

Seri said...

hahahhaha ok agree sangat oke.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...