Saturday, May 22, 2010

Terindah atau Tidak?


Aku mengharapkan tahun ini mungkin akan menjadi yang terindah... insyaallahh.. tp setakat ini.. aku tak rasa begitu.. ada satu perasaan yang sama sewaktu 23 mei 2008... biler sepatutnya.. hari istimewaku yang ke 23 pada 23hb yang sepatutnya sgt bahagia... jadi tidak keruan.. dan sekarang.. rasa itu masih ada.... sekali lagi.. hurmmm....

hari ini 22hb mei.. sehari suntuk aku terlibat dengan resepsi perkahwinan rakan kelasku.. nabila hizam... dia minta aku untuk mempersembahan 2 buah lagu.. insyaallah.. aku akan buat yg terbaik nabila... majlis akan berlansung sehingga lewat malam.. jd mungkin buat pertama kalinya aku akan dapat sambut harijadiku bersama kawan2...

(aku tak suka lahir bulan 5... sbb masi ni la semua cuti berlansung.. aku tak pernah dpt celebrate dengan member2... sume balik umah.. huh..!!)

jd tahun ni.. walaupun hati masih luka... duri belum tercabut... mungkin akan ada sedikit sinar.. insyaallah... aku ingin minta maaf pada semua hati yg pernah terluka disebabkan aku.. truly from my heart... im so sorry.... untuk hati yang melukakan aku.. (kalau ada la).. ok je.... aku tak pk pun... untuk mereka yang bersama aku selama ni.. lg la byk2 thank untuk korang.!! ehehehe...

moga yg terindah dpt aku rasa mlm ni.... =>

5 comments:

Nur Aainaa Khairunnisa said...

usah lepaskan...=)

NuRuL SyAzWaNi (WaNiE) said...

Amin2!!! Moga bkn utk 23 ari bln jew yg terindah tapi untuk setiap hari buat Fairuz ;) Happy Birthday!

Afzainizam said...

~~~@@@~~~
” Assalamualaikum salam sejahtera,
Pemanis kata pembuka bicara;
Dari Blog kami bercerita,
Untuk tatapan sahabat semua”
~~~@@@~~~
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Selamat Hari Jadi

Selamat hari jadi
Ku ucapkan kepada mu
Semoga yang Esa panjangkan umurmu selalu
Betapa riangnya menanti di saat ini
Ku harap kita dapat meraikan bersama-sama
Di sisi teman-teman

Selamat hari lahir
Sekali lagi ku ucapkan
Kini usia telah
Mendewasakan dirimu

happy birt day to firuz selamat...

selamat hari lahir pada ko....

iyllienaz said...

happy burfday!! smoga hidup diberkati dan dimurahkan rezeki..Amin..

Afzainizam said...

Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Sorry bebanyak agak ketinggalan lah banyak entry kamu... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

happy birtday to yoooooooo yang ke eee tah tak tau lah?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...