Tuesday, May 25, 2010

Hari Jadi Saya


23hb lepas.... cukup genap diri ini berusia suku abad... alhamdulillah.. dah 25 tahun dah aku.. bukan satu angka yang kecil.. bukan satu angka yang boleh dipermudahkan.. bukan satu usia yang boleh dipandang remeh.... besar angka.. besar lagi tanggungjawab.. alhamdulillah.. aku dapat menginjak ke umur baru ini dengn tabah dan lancar.. tanpa menafikan sejumlah masalah yag aku sebabkan.. dab sebanyak msalah yang di hamburkan kepada aku.. hehehe..

berbalik kepada tarikh 23 hb lepas.. agak kurang sambutan awal.. kerana aku sendiri terlibat dengan satu majlis perkahwinan kawan kelasku... aku kene perform.. atas permintaan pengantin.. aku memepersembahkan.. mencintaimu dan dealova... alhamdulillah. aku rasa aku dapat buat dengan baik.... satu yang menarik.. kepergian aku ke majlis ini menemukan aku dengan ramai rakan sekelas yang aku dah lama tak jumpe... dan secara tak lansung.. dorang celebrate besday aku.. abis je majlis kawen.. kami beramai2 g karok dekat ss2... alhamdulillah.. lama seyh tak rasa fun2 mcm ni.. biler dorang wish nyanyi ramai2 kat bilik karok tu.. aku rasa mcm sayu giler... pasni biler agi ntah nak jumpe mcm tu.... tq sume.. tq nabila.. tq zehan, adik, apple, fina, jemey, eddy, wes, dina, and sanji... tq yaaaa.!!!!!

tu aje.. btw.. tq untuk semua ratusan msg yang aku terima.. di anset... dan juga d fb.. mkasih.. agak rugi.. sbb aku hanya teringat aku dpt kol free pada pkul 9 mlam.. jd sepanjang hari agak rugi ye.!! siot je ko maxis ye.. bukan nak bg msg bgtau. huh.!! tp sempat gak la aku kol beberapa org kawan malam tu....

and untuk semua hadiah yang aku dapat.. terima kasih ya.... aku hargai semuanya.. even yang bg ucapan pun.. dah ckup wat aku sayang korang.. yang masak2 spageti lg untuk aku.. yg nak belanje sume.. yang wat entri khas untuk FS... yg bg shirt G2000.. makasih ya.. dan yang paling utama.. heheeheheh.. terima kasih yang bg jam FOSSIL.. aku sgt menghargai..!!

guys.. doakan aku menjadi lbh baik dr yang telah lepas ni.. aku sedar betapa ramai hati yang telah aku lukakan.. betapa banyak hati yang telah aku bunuh.. aku minta maaf... aku lansung tkde niat.. aku cume manusia yang terlalu leka sehingga mudah melakukan salah.. aku minta maaf.. selamat ulang tahun kepada diri ku.... semoga tahun berikutnya.. aku akan terus menjadi seorang yang baik dan terus baik... terima kasih yang tak terhingga kepada mak ayahku.. adik beradik dan rakan terdekat... makasihhhhhh doakan aku guys....


4 comments:

cik panadol said...

happy belated bufday fairuz!

||| PöJìé PööH ||| said...

Happy Belated Birthday buddy :)

Love,
PojiePooh Abdullah

Fairuz Selamat said...

makasih panadol ngan pojie..
sayang kamu..

::FAIZ FARISH:: said...

bro, hp balated bday... maaf agak lama tak singah sini... aku agak bz.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...