Saturday, May 15, 2010

Aku Rindu Pesta Makan.!!


dulu masa kat um.. aku rasa aktiviti utama aku bukan belaja.. huhuh.. selain menyanyi.. aku rasa makan adalah agenda utama sehari2 aku.. ahahah.. sebelum buat ap2 makan dulu.. tengah wat keje behenti makan dulu.. abis keje makan lgi.. tiap2 malam.. merewang satu kl cari pot2 makan baru.. semua resipi nak cube.. dr yang sedap sampai la yang pelik2... tp halal la.. dr kedai makan kat six kolej je.. sampai la ke longkang.. maple ss14.. murni ss2... nailis.... steambot kat sunway... ape lg je yang tak try.. tomyam yang best giler kat kg baru tu... huhuhuhu... sampai kan kul 2 3 pagi dok melantak lagi...

aku memang rindu time2 itu.. eheheh.. sekarang ni dah bekerja... tak leh la tido lambat sangat.. pepagi dah nak kene bangun.. huhuh.. jd penyelesaian kepada rindu itu adalah hujung minggu.. tp tak bestnye.. hujung minggu ramai.. sesak.. memang menjadi rutin aku, aku tak suke makan tempat sesak... tak leh fokus kepada keindahan rasa makanan tu.. huhuhuh... tu yang payah tu.. dengan komitmen kawan2 yang dah berbeda lapangan tu.. huhhhh.. sedih...

jd kesimpulannya.. aku rindu dengan lambakan makanan di hadap ku.. sekarang ni.. makan sepinggan je.. makan meggi je.. huhuh.. dah lama tak duk ramai2 makan besat.!!! yamcha.!! yeeaahaaaa.. bestnye.. walaubagaimanapun.. pemakanan harus dijaga demi memastikan kesihatan tidak terganggu.. ahahahahah.. kolestrol tu jagaaaa!!!

6 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Patutla ko Gemukkan? hehehehehehe. Ops

Judiene said...

ko taw mane tmpt mkn yg best kt midvalley??
yg seswai ngn taraf aku sbg seorang full-time student?
hehehe
=)

Fairuz Selamat said...

faiz.!! ha a.. sbb tu la aku gumuk.. ko kurus ajeee

Fairuz Selamat said...

judine..
jap2.. cara ko ckp ko mcm study um je...
ko study mane sebenarnye?
uuhhh

kat mid ek.. selain foodcourt kat atas tu.. aku cadangkan ko g oasis.. ada satu kedai portugis tu.. sedap weiii..

pastu... aku cadangkan gak.. ko g nyonya... laksa, mee kari dia.. memang terbaik...

pastu.. spagheti farm sgt syiok.. nak rasa pasta ori nye... kat sini arrrr..

pastu... ade satu tempat depan nyonya tu.. dia mcm gerai2 aje.. makan ringan2.. sup dia dengan chakoii dia memang hummpp.!!!

pastu.. yg mahal mcm fishmarket, kennny rogers, tony roma.. d=sume tu ade ar.. mahal sket ar.. pastu.. hurmm mane lgi ek...

faezahannah^^ said...

saye sedang berada di fasa sepertimana yang engkau ceritakan..

sedey T__T

faezahannah^^ said...

saye sedang berada di fasa sepertimana yang saudara ceritakan..

sedey T__T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...