Tuesday, April 20, 2010

Qface dalam Album Rock Leleh



hahaah.. aku rasa mcm nak gelak je wat entri ni. hahah. aina la pg td msg ckp dah beli.. ahahah.. actually penghasilan album ni memang aku tau dah.. sbb org fmc tu contact manager aku untuk dapatkan koleksi lagu2 qface.. eheheh.. tp tak sangka lak biler iklan keluar tv.. ahhahaah terpampang muka fairuz selamat time berhingus tu.. ahahahha... lawak2...

anyway.. kepada sesiapa yang suka lgu2 rock cintan.. lagu pop leleh.. leh dptkan album ni... berbaloi gak sbb ade 2 cd.. ade 20 lagu... aku sendiri nak beli.. eh silap.. nak amik free.. ehehe leh karoke lgu sendiri... ahahhaah.. amacam.. ada nak join?

Jom Karaoke!!!

4 comments:

~♥ iella ♥~ said...

jom karaoke!!nak nyanyi lagu apa??

Nur Aainaa Khairunnisa said...

nak gak yang free...yang ade sain penyanyi Q-face tu tau....;p

.rENEx. said...

nak satuuuuu....=]

tim said...

1st time nampak iklan ntuk album ni, rasa nak beli sangat coz my teen life sinonim dengan lagu2 dlm album ni.then, malamnya dengar berita achik spin meninggal.. rasa terkejut sesangat... tak sangka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...