Wednesday, January 20, 2010

Handset Ku Selamat Ke Lubang Jamban


lawa kan handphone ni. memang cun.... ni model nokia.. dalam siri prism... model 7070.. prism 7070.. anset ni nipis.. sgt sedap di pegang... kecik je... kaler and grafik kat badan dia memang cun.. mcm anset mainan pun ade.. ni kire basic phone.. takde canggih2 sgt... murah pun murah...

aku pakai anset ni.. dekat setahun gak aku rasa... aku beli tahun 2009... so far takde masalah .. hinggalah tadi...

Anset aku masuk lubang jamban.!!!!


uwaaaa.. sdh ni korang.. aku td g UTHM.. ade urusan kerjaya sket... sementara manger aku g ioofce department tu.. aku lepaking kang kereta jek la.. then bosan aku keluar.. nampak sign tiolet.. aku pg la... uwaa.. sampai kat tandas tu.. aku lupa aku tak masukkan anset dalam kocek lg.. tnen aku terlepas.. dan dengan selesanya.. anset cumelku ini terus je masuk ke lubang hitam yang penuh dengan dendam itu.. uwaaaaaaaa.. aku sgt sdh.. actually anset ni bukan la mahal sgt. tp.. anset ni dah takde kuar lgi.. aku syg kot.. uwaaa.!!!!!! sdh.!!!



11 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Ko amek balik tak henset yg jatuh tu? Ke ko tinggalkan jew?

Fairuz Selamat said...

tak amik wooo.. jamban tu jenis yang lubang dia terus meluru ke perut bumi tu.. aku suluh gak pakai flash anset lg satu aku.. tp memang lubang dia dalma giler.. tak tercapai dek akal..

::FAIZ FARISH:: said...

Sayangla. Sapa jumpa untung... Tupun kalau masih berfungsi..........

Jaj@n said...

mak aii.. selamber arr celop tngan..
hehehe..

weekkk, agak la kann..
ngee, konfem berjam-jam.. terfikir2 nak balik ke kete or nak amek hpone tu..atau tunggu beteri abes...huhu..

Fairuz Selamat said...

farish.. tu la.. rasanya tak berfungsi lg kot.. doa2 supaya ia rosak terus.. ehehe

Fairuz Selamat said...

jajan.. sebenarnye tyak gak.... sbb td lepas masuk je.. aku selambe uar.. g basuh tangan.. aku kuar toilet tu masuk kete bace majalah.. ahaha

Jaj@n said...

konfem tandas uthm tersumbat..
bukan satu tp semua..
hahaha..

Fairuz Selamat said...

jgn gitu jajan.. aku mungkin akan kerja sane.. uwaaaaa

Judiene said...

takziah aku ucapkan kt ko
huhuhuhu
aku kes jam tangan jatuh dlm jamban
mmg mangkuk r time tuh!

Fairuz Selamat said...

judiene..
owhh pernah mengalami gak ek.. tp jam ok lg kot.. ni aku dah la tengah msg2 td ngan member.. tetibe tuuupp.... masuk lubang.. blurr sekejap

Nur Aainaa Khairunnisa said...

akan keje kat sana ke? ader membe keje sana gak...junior aainaa...;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...