Wednesday, January 20, 2010

Hadiah Buku Universiti

ni bukan entri baru sebenarnye.. huwaaaaaa.. dah berbulan gak.. tp td aku foledring balik semak samun dalam laptop aku ni.. terjumpa ini.. then post jek la... ni bukan pesta buku ke.. ataupun ade buku free aku nak bg kat korang ke.. atau ni semua bukan buku karangan aku ke. bukan3..!!! heeheh... aku graduasi ari tu.. then dapat la anugerah buku universiti.. ok la.. target nak dapat anugerah diraja tak kesampaian hanya terpilih ke final two.. tp syukur aja.. rezeki.. dan dapat anugerah buku ni.. aku dapat voucer rm200.. aku sebenarnye mase ni bz ngan cuci the musical.. then aku pg kedai bku tu.. aku shoping ar.. dlm sejam gak.. nak plih bku.. the kat bawah ni buku2 yang aku plih


yang ni memang target utama aku.. sbb aku nak cont study nanti.. jd buku mcm ne nak wat proposal study yang baik ni memang amat lah berguna kepada diriku..



buku sgt bagus.. aku tak baca lg sampai habis.. tp dia membicarakan tentang hala tuju seni dan maruah kite sebagai penjaga kepada kewibawaan budaya kita... memang best.. tp sedikit akademik dan bercorak falsafah la.. mcm penin2 sket nak baca



korang kenal hassan ahmad?.. buku ni mcm jurnal kepada banyak artikel yang pernah dihasilkan olrh beliau.. best gak.. mcm2 topic. kire pandangan dia terhadap dunia sekeliling..



yang ni sgt gempak.. kalau korang baca.. mesti korang leh lupakan harry porter tu.. aku pun tak sempat nak abiskan baca lgi ni... best.. kisah pengembaraan gak la...



ni tak baca lgi.. tp ade start 3 helai baca ari tu.. best.. kisah benar tentang budak yang dipaksa melacur oleh bapak dia.. best ni..



yang ni kumpulan skrip drama pentas.. saje amik ni.. sbb minat aku terhadap bidang teater.. jd mane lah tau ade gunanya nanti dalam aku nak mengarah ke.. berlakon ke.. menulis skrip ke



yang ini bukan pilihan aku sebenarnye.. tp baca kepada sinopsis dia.. aku tertarik.. novel2 keagamaan ni mcm gempak gak kalau baca.. kan2.. ala2 nur kasih ni.. ahah



yang ni perlu ke aku terangkan?.... lalala

jd tu la dia.. buat masa ni sementelah aku ada banyak masa lapang... aku habiskan diri dengan membaca jela... or mungkin lebih tepat... buku tu yang tgok aku membute.. ahahahaha..


1 comment:

zaffirazaini said...

buku...buku...buku... pinjam ek?? hehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...