Saturday, June 20, 2009

Show Seremban Berulam Durian



pada 14hb jun yg lepas.... (lambat giler nak update.. huhu)... yeah... aku membuat persembahan pentas di terminal one negeri sembilan... dekat seremban tu.. hehehe... firstly, tq kepada semua yang hadir... even yang hadir petang tu ramainya orang indonesia dan myanmar... tq kepada kawan2 aku yg hadir bg sokongan... mcm blogger, aimi.. tq aimi.. eheheh dia siap beli album single aku lagi.. tq so much..!!!.. eheheheh..

so show petang tu berjalan dengan lancar.. keseluruhannya aku menyanyikan 5 lagu setengah.. eheheh.. syok gak la.. even penonton petang tu memang mcm pendiam sket.. ehehehhe.. tp quite ramai.. penuh gak depan pentas tu... then lagu aku, palsu, mengenangmu, cinta tak sehaluan, sebati ngan ku undur cinta.. pastu aku ade duet separuh lagu cinta remaja ngan fatin.. ehehe peminat jauh aku.. sanggup turun dr melaka.. tq fatin...

here some of the pix.. ni pun aku grab dr blog aimi... sorry aimi..!! eheheheheh...



then abis jek show.. ade sesi autograf sket2... tq kepada yang beli single album aku..!! tq so much for supporting me... yg beli rata2 mereka yang menyokong aku since q face dan antz dulu.. tq ya.!!

then.. abis show.. aku tak balik lgi.. aku terus ke Labu.. kampung aku tu kot,. ehehhe.. takde sape pun kat kampung... makcik ngan pakcik aku jek.. then lepak2 sane skejap.. yg best nye... banyak giler durian ok.!! haahah.. aku ade la dusun sket kat sane.. then memang rezeki aku.. durian tengah banyak, rambutan tengah lebat.. manggis pun dah banyak yg masak.. eheheh... apa lgi... seraanngg..!!! hehe.. tp tak leh banyak2. sbb mlm nya aku ade sesi interview kat negeri fm.. kang melekat lak bau durian kat mic tu.. eehheeh

then aku terus ke negeri fm.. di bangunan baru rtm negeri sembilan.. kat daerah sungai gadut tak silap.. memang besar... cantik.. tp pedalaman sket.... aku ade sesi karaoke bersama dj tu mlm nya ni... banyak pendengar kol.. dan tau apa kagu yang aku nyanyi?.. lagu dangdut amelina dan iwan.. hah lantak la kan.. haah

abis je segmen tu dlm kul 10.. aku terus ciaou... balik johor ar.. eheheh.. penat sey... sampai dlm kul 1 kot.. terus tidoorrrr.. zzzzZZZZZZzzzz


13 comments:

Farhana said...

Hurrmm.. Gue mulai ragu2 nih.. Baju ni cam sama jek dgn kat muzik2.. ekeke.. tggl jaket luar jek lain.. hik hik hik.. =p

Aainaa Khairunnisa said...

pergh makan buah sorg²...x ajak pun...tak aci ni......

Fairuz Selamat said...

baju lain..!!! memang lain.!!! yg sama rantai jek.!!!

Fairuz Selamat said...

heheeh.. nak ajak.. tp ainaa bz kan.. eheheh

Aainaa Khairunnisa said...

bz ke? tak ajak maner tau bz? ;p

itu.aku said...

abg fairuz.. bkn daerah sg. gaduk laa.. tp sg. gadut.. umah sy dkt situ je tau.. mgkn abg lalu kot klu abg dr tol senawang laa kn..

Fairuz Selamat said...

ala.. tak bz ke.. kalau tau apai ajak. ehehehehe

Fairuz Selamat said...

eh silap ek.. sowy2... fairuz tak sure td mase tulsi.. eheh ok nanti fairuz tukar ek.. tq tauuu

Aainaa Khairunnisa said...

eleh.....tipu.....;p

sayalahfaizul said...

tak jemput aku pun... takpela

~aku boy~ said...

ermmm....
bila la dapat tgk show hang ye...

Fairuz Selamat said...

nak jemput... tp ko nz la pejul.. pm la katakan

Fairuz Selamat said...

tu la boy.. insyallah ade reeki kang mesti ade nye heheeh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...