Saturday, June 20, 2009

Muzik-muzik TV3 yg sempoi

rakaman yg syiookk hahahahah... pada 18hb jun ari tu.. ari kamis.. aku ade rakaman untuk rancangan muzik2 tv3 tu.. mcm biasa. di alam sentral shah alam.. eheh.. aku gerak dr umah awal.. sampai g lepak2 kat midvaley jap.. then g rtm jumpe my promotion manager... pastu dlm kul 4 cabut dr bangsar ke shah alam.. sampai dlm 4 lebih, belum start pun.. kumpulan pesawat tengah chech sound.... diorang wat akustik live.. so tengah adjust2 sound sume tu la.. untuk siaran 20hb jun ni.. petang tu ade lima artis.. aku, acik nana, khai rosma, kumpulan pesawat ngan kumpulan nrocinu...

video

tak banyak hal sgt.. petang tu.. test jap pastu aku g makan.. pastu salin baju sume.. dalam 8.30 rakaman start.. sume berjalan lancar.. penonton petang tu memang sporting.. takde masalah untuk mintak bg happening.. eheheh...

masa rakaman aku.. aduuii.. ahahah dah rakam sekali.. sekali teknikal wat hal... waaa... dengan aku yg kuat berpeluh ni.. kene rakam balik.. so yg korang tgok tu ialah rakaman kedua.. eheheh.. dah lencun sket muke.. eheheheeh... tp syiok.. mcm biasa.. aku memang suke tgok gelagat cheryl... heheeh.. comei jek kan...

abis dlm kul 10 lebih.. then sbb nak anta kawan kat kelana jaya, dan nak terus balik johor... aku tak tunggu lepas rakaman tu.. sorry ek ek kepada beberapa org yang nak amik gmbar tu.. rushing ar.. kite jumpe lain kali tau...

then lepas anta kawan kat kelana jaya.. aku terusssss ciaou.. balik johor terus....sampai dalam 3 pagi... ape lg.... zzzzZZZZZZZzzzzzz



20 comments:

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

terbuai mendengarnya :)

Fairuz Selamat said...

heheeh... terbuai dek kerana keindahannya atau disebaliknya.. ahaha

Farhana said...

Tak sabar nk nengok.. Hik hik hik.. =p

SuRiaNi said...

SUKEEEEEEE!!!!! CAIRR SU HAHAHAKZ

Aainaa Khairunnisa said...

apsal dah gaya adi sixsenth kakinya tu?

Fairuz Selamat said...

hana.. eheheh jomm layan

Fairuz Selamat said...

su jgn cair lebih2.. kang susah nak beku balik hehehee

Fairuz Selamat said...

alamak ainaa.. memang gaya org dah lama ar mcm tu.. mcm adi ke.. uwaa.. adi yg tiru.. hehehehe

Aainaa Khairunnisa said...

yeke? sebelum ni cam tak ketara jek....tapi kali ni cam ketara jek...erm.....

.:iss:. said...

Tgh tgk muzik2 nie... LOL

Fairuz Selamat said...

entah ek.. ahahah org kalau naik hantu lg kan.. tgok feel2 tu.. memang lg rancak la kaki.. walau lgu slow.. ahahah

Fairuz Selamat said...

entah ek.. ahahah org kalau naik hantu lg kan.. tgok feel2 tu.. memang lg rancak la kaki.. walau lgu slow.. ahahah

Fairuz Selamat said...

heeheh.. makasih iss

aimanhaQimy said...

hebatt.!! lagu yg bakal ke AJL24 dlm kategOri BALADA..!! amin,.
aiman dh VOTE dh k.. hehehe :)

Aainaa Khairunnisa said...

erm...okla kalo selesa begitu....=)

Fairuz Selamat said...

heeheheh.. mak fairuz pun tegur kaki tu hahaha

Fairuz Selamat said...

harap mulut aiman masin.. amin.!!!

Aainaa Khairunnisa said...

hahhaaaa...tau takpe...rasanya masa hits 1 takla camtu...steady lagi...mungkin persekitaran berbeza kot....aritu kan ramai peminat....;p

Fairuz Selamat said...

mungkin mase hits satu apai tak sihat la ainaa.. tak nak syiok nyanyi.. eheheheh

Aainaa Khairunnisa said...

mungkin la kot......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...