Friday, December 4, 2009

4 Movie dalam 2 Hari.!!

hahaha.. ni entry takde pape sgt pun bg tau.. ahahaha... untuk pengetahuan korang.. wt masa ni.. aku bz ngan latihan anugerah skrin.. mlm ni abis.. 4hb dec.. ehehe jd isnin lepas.. aku mcm biasa ade latihan tp malam la.. kul 9 sampai 1 kat akar karya.. damansara.. jd siang tu disebabkan free.. aku decide untuk tengok wayang... lama gler aku tak g kot...

jd ari isnin lepas.. berapa hb ek.. lupe ar.. aku tgok dua movie... astro boy... ngan new moon.. ari selasa berikutnye.. aku tgok lg dua.. xmas carol ngan fobia....hheeheh.. memang sakit badan ar.. sbb memang jarak antara dua movie tu dlm 1 minit je.. kuar je dr panggung untu movie kedua.. pinggang dah mcm apam balik yg tak jadi.... (ape kene mengena?).... heeheh apepun puas..

tp msih terselit sedikit rasa hampa sbb doraemon nye movie tak sempat tgok.. jen's body pun tak tgok lg.. huwaaaa...

sape nak follow aku for the next movie marathon?


3 comments:

Seri said...

jgn lupe tgk pisau cukur!!!

||| PöJìé PööH ||| said...

U join group show apa skrg nih Fairuz??
Btw Doraemon xbest la..
Nk tgok MySpy..
Jom!

Che Kay said...

kalau ada kat kl nak jugak join. boring dok sini. balek2 tgk wayang sorang2. tak de orang nak ikut. huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...