Monday, October 26, 2009

Special Entri Utk hazwan & Pejul..!!





entri ni bukan untuk membalas entri besday atau wishes yang pernah dorang buat untuk aku dlu.. tp memang aku ikhlas nak wt... aku mintak maaf kat wan ngan pejul, sbb aku bukan org terawal wish kat korang.. kesibukan menghalang la.. apepun aku nak ucapkan selamat hari lahir kat korang... wan yang ke 21, pejul yang ke 24.. spejul, ekarang kite dah sebaya.!!! yeahh.. aku doakan segala yang terbaik untuk korang.... moga semua impian korang akan tercapai.. aku tau korang manusia yang dilahirkan dengan kecekalan yang amat tinggi... segala yang korang impikn aku yakin akan korang dpt.. aku akan sentiasa mendoakan itu untuk ko.rang..nanti ade mase kite duet ek.. wan kite duet lagu kembali senyum, pejul lak lagu "kenang daku dalam doamu"



sedikit tentang pejul..!!
  1. suara dia sedap.!!
  2. sgt optimis
  3. senang nak bawak berbual dan (mengumpat)
  4. ade semangat setiakawan yang tinggi
  5. pelajar yang cekal... aku suke tgok semangat dia nak study..


Sedikit tentang wan
  1. boolat
  2. kawan yang terlalu baik.. senang jek rasa nak kene tipu budak ni
  3. aku rasa dia pandai jaga hati kawan.. ye ke ek?
  4. sgt positif dlm hadapi masalah
  5. dan juga senang blur..
ni khas untuk korang... aku rasa sgt best kot...

Saat jiwa terluka
Saat hidupku hampa
Semua telah terjadi
Disini tanpa kalian

Saat tak ku dapatkan
Kedamaian dihati
Semua mimpi buruk pun terjadi

Tak bisa terlukiskan di hatiku
Terhiris sangat perit
Tak ingin ku ingkari kegelapan ini

Aku memang tak bisa bertahan dan tegar
Tanpa kalian dekat denganku
Aku hanya susuk manusia yang lemah
Tanpa kalian disini

Aku hanya berharap
Dan tunggu waktu bicara
Ku ingin kalian dekat denganku

Aku lelah untuk terluka
Saat semua mata memandangku nista
Hilang arah diriku di sini



ikhlas dr kawan korang @ musuh di pentas dtc... "AKU"


8 comments:

Boolat said...

thanks fairuz!!! terharu sgt2..sob...sob..T_T...xnak la duet lagu kembali senyum..aku nk duet lagu biar bulan bicara..haha...thanks ey fairuz...ko mmg seorg insan yang sgt menghargai persahabatan....

sayalahfaizul said...

thanks peyuz... touching aku tau...

saypOOL rafhtello said...

kem salam hazwan.
aku sematrik ngan dia..
kmph... ;p

Fairuz Selamat said...

boolat.. yup.. even what we have now is like too diff like wat we had together be4... ko tetap kawan aku..., jauh tak semestinya terpisah kan... yang penting masing2 tak lupa each other hanya kerana bnda2 bodoh yang tak tau betol ke tak... tq untuk tempoh persahabtan ni k..

Fairuz Selamat said...

pejul... takde pape pun ni la.. kecik jek.. yang paling penting our relation akan terus subur seindah biasa.. eheheheh

Fairuz Selamat said...

safpool.. ok i will.. tq yaa.. kmph juge ek ko.. hahaahah

boolat said...

thanks ya!!!

Fairuz Selamat said...

encik boolat ni.. a nahahahahaah.. makasih gak.. keep this forever dude...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...