Tuesday, September 1, 2009

Kembali kepada Kesakitan

hahah.. title nak gempak.. jgn salah paham korang.. aku bukan mamat jiwang k (attn to roy.!!).. maksudku kembali ke kesakitn tu adalah kembali kepada sesi latihan cuci aku..

ape yang sakit?

satu badan.!! ltihan ini memang sakit giler.. dah lebam2 dah lutut aku... nak tido badan tak leh mengiring kot.. sakit je peha aku ni.. ahahahah.. sadis kan .. sian aku.. ahahahah.. tp takpelah.. as long aku enjoy... aku ketepikan kesakitan itu selagi ia tidak memudaratkan badan ku yang kering ni...

lantas...

td aku g mid.. aku dah beli byk gak la kelengkapan diri untuk menjaga kesihatan diri secara fizikal dan juga dalaman.. knee support la, foot spray la, itu la, ini la... ye la.. badan ni nak pakai lama.. jd kalau tak di jaga.. kang tak sampai mane, dah terhenti putarannya.. kan..

jd.. esok aku akan kembali ke kesakitan yang aku suka.. i love it, but i hate it.. i love to hate it.. and i hate to love it... heheeh..


7 comments:

Farhana said...

Kamu mmg jiwang pon.. Hak hak.. =p

Kalo tak sehat jugee sila dtang ke klinik Farhana yek.. Akan dpt injection free utk kamu.. Muahahahahaha.. =p

Selamat bersakit-sakit.. Pasti berbaloi kesakitan tu nanti.. Mudah-mudahan.. =)

~RoY @ AzRuL~ said...

tu la...aku da bilang..tgk badan sasa macam aku..takde sakit2 badan bila wat keje....cuba malas nk wat keje aje...hohoho..mesti ko nak tip drp aku kan??? DOMINO dulu!!

Fairuz Selamat said...

farhana.. mana ade jiwang.. huhuhuhu.. ni cume mengekploitasikan kata2 jek la.. haahhahaha..

ala2.... takpe... dr g klinik.. bek baring jek kat umah salbil karoke.. mesti leh baik.. hhehheh

Fairuz Selamat said...

hek eleh boroy...... sasa kebenda mcm tu,... mcm doraemopn time selsema jek.. hhuhuhuh.. tp nak gak la tip dr ko.. leh la.. leh la.. merayu ni.. nanti aku payung dominos sebulan

ain hatikristal said...

apai terlibat utk teater CUCI tu ke??

NoraJoey said...

nak cantik memang menyakitkan..
nak berjaya pun agak menyakitkan...
nk senang kene la sakit dulu...
huhuhuuhu
ape2 jerk la aku ni..

ieien said...

xpe2 sakit2 skrg senang2 kemudian kan. lgpn dh mmg itu jln yg dipilih. good luck fairuz. jgn mudah mengalah.hehe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...