Wednesday, May 13, 2009

Tag Yg Tertangguh

1) Apakah hubungan awak dengan dia (INSAN YANG MENGETAG ANDA)?
kamcing yg blogger. (boleh?)

2) 5 impressions terhadap si dia..
Bijak, Amik berat tentang kawan, Bertanggungjawab, Penyayang kot dan periang

3) Perkara yang paling memorable dia pernah lakukan kat awak?
Ala... kami takde bertemu pun ape.. but maybe sbb dia TAG saya.. uwaaa.. ngan award dia. eheh

4) Perkara yang paling memorable dia cakap kat awak?
STATEMENT.!!!!

5) Kalau dia kekasih awak, awak akan?
shes mine.. mane leh bgtau..!!!

6
) Kalau dia jadi musuh anda, anda akan?
suruh dia belanje saya kfc sebulan.. baru saya akan baik balik ngan dia..

7) Kalau dia jadi kekasih anda, dia perlu improve dalam?
masak ayam ala kfc

8)
Kalau dia jadi musuh anda mungkin kerana? Kerana by erra fazira (errkk)
9) Overall impresion tentang dia?
1 dalam 5juta

10) The most desirable thing to do to her/him?
no idea at this momont

11) Apakah anda rasa tentang pandangan orang terhadap anda?
yup..!! yg baik amik.. yg tak baik amik untuk dengar jek

12) The character of you for yourself..
unexpected person...

13) On contrary, the character you hate about you..
keras kepala...
14) The ideal person you want to be with..
family person... must know how to pjuk.. ehehh

15)
For people who like you, tell something about them..
korang tak menyesal?


TAG Dari BOY

1. Put this badge in your awesome blog.
2. Award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly.
3. Make sure you put the 'recipients' names here, along with their links.
4. Let them know about this

Dan aku tag lag korang..!!!
  1. Farhana (rasa dia dah dpt)
  2. Faizul
  3. Ainaa
  4. Roy
  5. Kj
  6. Aiman
  7. Anirezka
  8. Rheitta
  9. Anuar kamarudin
  10. Edan
  11. Lil Iera
  12. Atie
  13. Danya, boo, suriani..
  14. dan sume yg tak tersebut..!!

12 comments:

Nur Farhana Abdullah said...

1 dalam 5 juta jek? Ckap laa 1 dlam seluruh alam semesta.. Cairlah sket dgar.. Hahaha..

Apai.. Blanje kfc sbulan? Kesian og yg tag kamoo tu.. Sapelah.. Haha..

Masak ayam ala KFC? Senang jewk.. Hari2 nk mintak soh masak pn blh.. Tak pyah pi kepsi daa.. Hehe..

Boo™ said...

udah buat juga ini
lihat sini :)
nway thx :P

Fairuz Selamat said...

tu la farhana.. kene pandai wat ayam yg memang smaa mcm kfc.. ehehehe..

ahahahahaha

1 dlm satu alam smssta? waaaaaa...

melampau tu.. eheheh

Fairuz Selamat said...

makasih booo

eye^na said...

erk...kene ke?

sayalahfaizul said...

aku pown dah dapat laaaa

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

tak habih2 ayam keyhepcee dier...cett :p keh3x

edancoba said...

Uiittt!! kekehhh..
lawak3x...
:P

edancoba said...

TAG tu edan da pon jawab!! :D

Fairuz Selamat said...

eheheh.. anuar kamadurin.. yeahh.. owez kfc..!! no mcd..!! hahahaahaha xcept bigmac.. eheeh

Fairuz Selamat said...

ainaa.. kene wat ek.. ehehe

faizul.. dah dpt ke.. aloooo

Fairuz Selamat said...

edan dah jwb ek.. eheheheh.. sorry edan.. eehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...