Monday, May 11, 2009

My Dream Car, how about U?


nhahaaha.. aku taktau nak tulis ape at this moment.. and suddenly, this topic cross my mind... yeahh.. its about my dream car... hahaha... currently, aku ade kereta yang biasa2 aje... tu pun kereta family... so biler aku nak ade kereta sendiri... bilerr.!! biler fairuz..!!!.. ye.. kawan2 aku yang lain, yeng lepas spm terus bekerja.. dah ade kete.. aku biler lgi... memalukan kan?... ehehe.. TIDAK SAMA SEKALI..!!! sbb ape?.. peluang dan rezeki kita berbeza.. eheheh.. jd walaupun di kalau usia emas ini aku masih belum ade kereta dan rumah sendiri.. aku yakin sampai satu masa nanti aku akan dapat ka aset2 itu yang mana aku yakin ia kana menjadi lbh selesa dr yang aku jangkakan.. cume nye aku perlu sabar dan lakukan yng terbaik apa yang ada di depan mata...

berbalik kepada kereta idaman aku... sekarang ni ade dua kereta yang aku sgt sgt sgt sgt nakk..!!! FYI, aku memang peminat honda..!!! jd kereta idaman aku ialah, honda CRV dan honda civic type r white.. ehehehe... apa kereta idaman korang lak?


10 comments:

lil_iera said...

1. fairlady z
2. celica

hehehehe.....

Nur Farhana Abdullah said...

Uwaaaa.. Tak suka civic.. Sbb "insan trsayang kini mnghilang" pkai civic gak.. Uwaaa..

Kita plak.. Kalo da keje nti, 1st car nak beli Suzuki Swift.. Heehee.. Pastu nanti2 tukar lain plak.. =)

Blog Anuar Kamaruddin™ said...

kemen high taste kete idaman dier...perodua sudeh...ngeee :D

malau said...

Emmm..kereta..menarik tu.. semua orang ada idaman kereta..
Memiliki kereta sendiri seronok..namun adakalanya x seronok bila poket kering...
Ada kereta..kita bebas..bleh enjoy ke mana yang kita nak..so x payah nak menyusahkan orang lain. Namun bila ada kereta, maka bertambah ler tanggungjawab..tanggujawab untuk bayar ansuran keta, untuk menjaga keta, dan tanggungjawab menumpangkan orang yang nak tumpang..haha..
Sy pun teringin gak untuk memiliki kerta honda civic..lebih2 lagi model terbaru yang nampak mengancam..

Untuk masa sekarang cukup lah yang ada..ish..panjang lak..macam blog sendiri..sori ek fairuz..

sayalahfaizul said...

harap maklum ye... anda di tag

Fairuz Selamat said...

iera.. celica? memang impian tu gak.. tp prefer more civic.. ehhehehe

Fairuz Selamat said...

farhana.. sape insan tersayang tu ek.. ehehe.. woo nak swift ek.. org tak minat sgt ar swift hehehe.. tp leh jek kite tukar2... heheh best2.. amik swift wane putih tau

Fairuz Selamat said...

anuar... ehhehehe tu target be4 30 nanti.. untuk mule2 ni.. myvi pun dah ok dah.. ehehehhe..

Fairuz Selamat said...

abg malau ekeeeheheheh.. betol tu.. biler dah pakai kete ni bukan senang2 pakai mcm tu jek.. kene pk byk perkara,, minyak, service, rosak2 lg.. roadtax lg.. betol2.. byk tanggungjawab.. fun memang fun.. tp kene lbh disiplin n berdsedia ar dr segi kewangan.. kalau dah kering nak keruk mana kan,.. heheheheh betol.. setuju.!!

Fairuz Selamat said...

ala.. tag lgi..!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...