Tuesday, May 5, 2009

Shampoo Terhangat Dipsaran


Rejoice Pantene Elseve


Head n Shoulders Sunsilk Dove

hahaha.. entri ni entah tetibe je rasa nak wat... hahaah.. ok mcm ni.. actually aku nak tanya pendapat korang apa shampoo terbaik yg korng rasa.. korang leh jawab berdasarkan pengalaman sendiri atau mungkin melalui penglihatan.. mcm ni sebenarnya, fairuz ni rambut panjang... then banyak sgt wat style, blow la, iron, a colour la... now da rosak la slet.. heheheeh.. mcm dah kering la... mcm ni..!! uwaaa... no big deal sebenarnye.. memang plan nak ptong pendek je sebenarnya.. hehehe.. tapi terlanjur nak wat rambut baru, fairuz nak tanya pendapat korang apa shampoo yang bagus ek.. mcm rambut fairuz sekarang ni.. dah jadi rambut jenis kering ni... so ni ade beberapa jenis shampoo yang fairuz senaraikan.. kalau korang ada pendapat tentang shampoo lain yang bagus, sila kongsikan bersama ya..




18 comments:

biyan said...

ikut yg rasa sesuai .

;))

elseve oke kot .

Miss Atie said...

Rejoice je kot
rejoice yg tbaik rasanye
head n shoulders
sumtimes utk dandruff je
and rambut akan lebih keras..
dove akan lembutkan rambut
but if kulit x sesuai
akan tambahkan dandruff
sunsilk..lembutkan..
hahaha ATIE DAH GUNE SEMUA
so REJOICE IS THE BEST

Fairuz Selamat said...

ya meh?
yan.. actually fairuz guna elseve be4.. then now gune scwazkoft.. ni nak crik yg terbaik ar.. ade org cko dove bgus... tp tgok kulit gak.. tu la... adeeee.... atie... rejoice org try.. tp rmbut mcm makin kesat ar.. huhuuhu

Nur Farhana Abdullah said...

Alah apai.. Botak k? Pleazzz.. =p

Heehee.. Kita plak pkai head & shoulders.. Sbb kita guna pantene rmbut bnyk giler gugur, rejoice rmbut jadi keras dn kasar dn gatal, dove ok gak, lmbutkan rmbut, tp tak tahan bnyk kelemumur.. Tp kwan2 org sume pkai sunsilk.. Ok gak.. Tp org x blh ngam gak dgn sunsilk.. Heehee..

Tp apai.. Walau ape pn rmbutmu, even jadi cam alleycats, pminatmu ttap setia di sisimu shingga ke akhir prjlananmu.. Statement lagik.. =)

Miss Atie said...

so dat so??
pegi salon
beli shampoo yg tbaek dr drg
hahahaha :p

idasm said...

kalau ikut pengalaman akak, sunsilk is the best. tapi sayang akak tak leh tunjuk bukti kat fairuz... tp lain org lain ragam...terpulanglah...

biyan said...

rejoice ngn yan ta bole masuk .
dia mmg ikut org tertentu .

yan guna yang clairol . ape nta . yang iklan negro tuh rmbut lurus . hahaha ;))

ta egt name shampoo tu .

eye^na said...

safi jek...tetiba....

Fairuz Selamat said...

yan.. tol org pun tak leh masuk rejoice. owh yan pakai herbal essential tu.. org tak masuk gak.. hahaahaha.. tp dia quite bagus ar... now nak try dove la.. sbb ramai ckp ok.. heeheheh

Fairuz Selamat said...

kak ida.. fairuz memang gune sunsilk pink dlu.. kejap.. ok gak.. tp gatal tukar ke loreal.. ahahahah same jek pun hasilnya

Fairuz Selamat said...

farhana.. eehhee.. org guna dove la.. eeheh.. actually nak potong rambut.. tp masih lg menanti kata pasti dr hati.. taktau la.. setahun simpan rambut ni.. syg nk ptoong... huwaaaaaa

Fairuz Selamat said...

tapi atieee

sayalahfaizul said...

apai, aku pakai head n shoulders... kekal sampai sekarang... ko pakai syampu cap nyonya dah la.. yang bau kapur barus tu. hahahaha

Fairuz Selamat said...

rambut mu pendek pejul.. rambut ku ni panjang.. tak jaga.. kang jd penyapu lak.. heheheeh

Fairuz Selamat said...

rambut mu pendek pejul.. rambut ku ni panjang.. tak jaga.. kang jd penyapu lak.. heheheeh

Nur Farhana Abdullah said...

Yeah.. Pejul.. Kita pkai shampu sama laa.. Huhu.. =p

Apai.. Bkn da jd pnyapu da ke? Hak hak hak.. Jgn mrah apai, anak dara x elok mrah2, nti cpat tua wlpn mmg da tua.. =p

melacolea@bobo said...

fairuz...use Dove...bcoz dove adew moisturizer...more better kot..hhhaa...mcm laa company unilever 2 company ak...eceh...

Fairuz Selamat said...

tu la... setakat ni memang fairuz nak g pakai dove or sunsilk.. heheeh nampaknya undian pun menyokong dove.. ehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...