Monday, April 27, 2009

Guys..!! Take This Award...


hehehe.. this is my 1st award.. untuk kamu semua.. terutamanya untuk pengikut2 @ follower @ pembaca @ pengunjung @ peminat? aku.. ahakz... tanda aku sangat menghargai kamu semua.. nak bagi KFC or Cadbury mcm susah sket.. ahakz.. jdi ini yang termampu wat masa ni.. nak mention name tak tersebut dek mulutku ini.... so, terimalah.... hehehehe..... blogger tegar?... yeahh.. that is you..!!!!!

And this Oscar Goes To.....................

6 comments:

sayalahfaizul said...

aku amek award ni tau, nak display kat meja study... tapi meja aku dah kemas sket... cuma ade buku ngan laptop je... ko punye meja dah kemas lum? hahaha

Fairuz Selamat said...

amik ar.. memang khas untuk kamu sume pun.. amik ar.. heheehhe... aku dah kemas semalam.. ni dah sepah balik.. ahahahah.. ko tolong kemas leh?

Nur Farhana Abdullah said...

Saya bukan pengikut.. Bkn juga follower, apatah lagi pembaca atau pengunjung.. Tapi saya peminat.. Bkn peminat encik fairuz.. Tapi peminat shah rukh khan laa.. Hak hak hak.. =p

*thanx for the award.. hee.. =p.. Cian de.. Tak dpat mamam kfc dari aritu*

Fairuz Selamat said...

mkasih gak sbb sudi amik.. hehe
tu la dahaga n lapa kfc ni.. mcm ne ni.. hidup tak tenang ni.. selagi tak dpt kfc ni.. waakakaak

Anonymous said...

akak pon dpt ke awards ni coz akk ni kira pengunjung kan3 hehehe tp akk nak amik tak terkuar kat laptop pon huhu tkpe akk sentuh je kat screen heheh ewah2 mcm magic la plak ek hehehe TAJLENA

Fairuz Selamat said...

mesti la.. akak pun org istimewa yg dapat..!!! hehehe.. eh akak dah dengar dah lagu org.. kat audio tepi tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...