Tuesday, January 27, 2009

Beli Tingkap

hahaahahah.. kalau dalam bahasa omputihnye, window shoping... haahhaahah... ni la keje aku... ngan syarafina bte abdullah.. aka fina.. ye la kitorang ni memang regular customer kat bowling mid tu... then sebelum kitorang atau selepas kitorang main guli besar tu, kitorang akan window la shoping ni sedahsyat yang mampu... bukan nak beli sgt pun.. kalau betol niat nak beli baru beli...

hahaahha.. jd ni ade beberapa (due jek) yang aku nak letak kat sini.. time kitorang window.. heheheheeheh


ha yang fina pakai ni kat nichi.... aku yang plh tu... cun kan.. fina beli yang ni.. sbb dia nampak kurs kalau pakai.. plus nice colour rite? ehehehhehehehe...


yang ni aku lupe kat ner... tp yang pasti aku tak beli... tp memang plan nak beli.. hahaahah.. amacam, cun tak combination short ngan kot.. ahahahah.. smart kan... mcm smart tax.. ahahahahaha

12 comments:

.::EdDy BaNoD::. said...

rendu fina...lme x nmpk die

biyan said...

selua pendek & kot ?
nice kuttttt !
hahaha ;DD

Miss Atie said...

xleh terimaaaa
xleh xleh
ahahaa

Fairuz Selamat said...

hahahahaha... rindu fina? msg ar dia.. haah ape kate kite kiar same2 ngan dia

Fairuz Selamat said...

biyan.. kulll kan suar pendek ngan kot.. ahahaah

Fairuz Selamat said...

ala atie, tak leh ke? mcm cun jek

Miss Atie said...

isk dia ni kan klu on9 dlm diam no 1 taw...tibe2 je ada..haha!!hahha jum2 kuar ngan kak finaa..org msg myspace dia..x sahut2 pon...rindu gilee oke..jum rrrrrrr..

Fairuz Selamat said...

heheehe.. org tak la on9 sgt.. td masuk bilik.. pastu refresh line.. dia on9 balik.. pastu org kuar... ehheeh.. ni kul3 pg.. baru naik blik.. eheheheh

~~Ms.LuVLyHoNeY~~ said...

hahaha..tak match...owh selalu window shopping kat mid ek..apsal tak ajak sis sekali..opis sis kat northpoint mid tau

Fairuz Selamat said...

laaa yeke.... mmang selalu g mid.. sbb dkat ngan um kan.. ahahaha.. nanti g kite jumpe ek.. ehhehe

~~Ms.LuVLyHoNeY~~ said...

yup mmg dkt jerk dgn um...patut la selalu turun mid ek...
hehehe..yer la tu...

Fairuz Selamat said...

ha a... kire mid tu mcm umah kedua kitorang ar.. eheheheheeh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...