Wednesday, September 28, 2011

Empire Subang Meletop

fuhhh.. tetibe sapu sawang blog dengan cerita ni wakakak.. aku tgah siapkan review ALL YOUR LOVE senanye.. takpe la..berita ni hangat gak.. aku agak terkejut.. sb shoping mall meletop kan.. Kawan aku siap ckp mcm dalam movie.. jd gambarannya terukla kan.. ahahaha...

btw menurut THE STAR.. letupan berlaku sekitar jam 4 pagi tadi... berlaku di outlet Starbuck, Empire Subang. 4 org tercedera yang merupakan security guard warga nepal dan tempatan yang cedera terkena serpihan kaca dinding yang berkecai sebab letupan tu.

Letupan berlaku di LG floor yang juga terdapat houses dan boutique hotel didapati berlaku disebabkan letupan tangki gas bawah tanah dan mengakibatkan dua tingkat lagi juga mengalami kerosakan. selain 4 org yg tercedera, penginap hotel lebih kurang 300 org juga dipindahkan dengan bantuan ahli bomba.

berikut gmbar di tempat kejadian



Follow Hashtag #EmpireSubangExplode untuk mengetahui update tentang Empire subang,

p/s: aku tak penah masuk lgi.. hikhikhik.. nampak dr federal aje lampu dia lawoo

7 comments:

eddy syrol said...

ekceli sbb gas bocor kan...bukan bom

eira_comel said...

Tiba2 datang cerita hangat ni ye?

Judiene said...

Puhhh! Puhhh!
Biar aku tolong sapu sikit habuk kat sini eh.

Che Kay said...

wah! terupdate blog ke fairuz? hehehe

Fairuz Selamat said...

eddy.. tu la.. tp ramai ckp bom.. sb kerosakan dia effect the whole mall

eira... hahahaah... hangat kan??

judin... ahahaha.. lap bersih2 ok

che kay.. dpt semangat dr album ALL YOUR LOVE ahaha

Che Kay said...

ALL YOUR LOVE katanya~ ai pon dah berulang kali dengar bersama album nuar jen.rasanya ai tengah kemaruk bang nuar kot. =)

Fairuz Selamat said...

che kay.. ahaha

album lelaki ini sy lg suke.. yg ni slow sgt.. 1 je lgu jazz tu... tp cinta harus memiliki sgt best....

all your love memng superb.. tak sangka sebagus tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...