Tuesday, October 19, 2010

Kenapa Malas Nak Update Blog?




haahhh.. aku kembali menghiasi dada2 skrin laptop dan pc.. hehhe... aduiii.. lama gila kfc aku tak update blog... aku sedih gak senanye... ari2 aku pk nak update.. tp kemahuan tu tak dpt menandingi kemalasan yang bersarang di segenap ruang hidup aku... betol.... tp sebenarnye.. aku bergelut dengan berbagai situasi yang merumitkan... tak kisah la.. tuntutan kerja... kerumitan yang aku CIPTAKAN.. atau mula penat dengan keindahan yang aku pernah kejar.. atau memilih untuk memencil agar kegilaan itu tak ilang... owhh mungkin juga cuba menyemai sayang itu menjadi lbh kuat... hahah.. korang mesti hentak kepala kat mangkuk tandas kan memikirkan apa yang aku coretkan ini.. ahahah.. aku memang melalui banyak fasa dalam seminggu dua ni.. betol.. emosi aku bercampur baur... bergelut2... bergumpal2.... seriously.. dalam kepala aku sekarang ni cume iphone 4 jek... eh silap2... dalam kepala aku sekrang ni.. nak tenangkan pala otak...... tu jek.... sbb tu aku kurang update blog kot.. entah ye la kot... korang rasa mcm ne hehehe....

btw... nak kata bz pun ye gak.. sejak berada di bahagian yang lbh bertemu dengan public ni... aku akui aku bz.. dan aku suke!!! hehe.. pastu semenjak dua tiga empat lima menjak ni... bahagian dan kementerian aku pun bz dengan banyak event... kreativiti la.. inovasi la... sume2 la.. jd biler terlibat.. sah2 aku kesan kemari ibarat artis yang ada 5 show sehari... ahakz... tu yg buat bz tu....

tp dlm kebizian aku.. takde la aku melupakan keseronokan hidup haha.. aku ada la gak wat byk bnda... klu tak memang takde life la aku... ahahahah.....kan2.. tp ade gak la bnda2 tak best.. aritu.. sebab terlalu penat.. aku agak2 mcm pitam la mase otw balik keje... then aku langgar devider jalan.... best kan... tu la ade waktu rehat taknak rehat... padan muke ko fairuz!!.. ahahah... pastu hah ape lg ek.. takde ape sgt la.... bosan je yg lain2 tu... hurmmmm....... eh serious tetiber aku blank ni.... tktau nak tulis aper.... owh haah!! aku lupe nak ckp... iphone 4 ngan BB... otw!! ahhahahah....... korang... aku nak kentut dulu... puuuuttttt.!!! bye!!!

2 comments:

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

haha! pice 1st tu comey~ bizi yer? padan xde nmpak updte pape..

imanshah said...

bz kah?? tak sayang blog kah?? xsayang peminat kah??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...