Tuesday, July 6, 2010

PANAS: Luna dan Ariel

kecoh giler kan pasal ariel peterpan dengan luna maya dengan cut tari dengan semuanya tu kan.. kan3.. heboh satu dunia kot.. ye la.. mule2 jumep2 satu.. pastu dua.. now pihak berkuasa cakap dah jumpe 32 video ye... termasuk 4 aksi ariel bersama lelaki.. aduiiii... pelik2 je dorang ni ek.. pihak bertanggungjawab kat sana dah mangatakan 99.9 peratus pelakon dalam deretan vid itu adalah ariel.. well, mari la kite berdoa agar ariel peterpan yang sebenarnye adalah dalam 0.1 yang selebihnya tu.. ye la.. bnda walaupun jauh.. walaupun seberang lautan, namun sebagai penggiat seni.. terasa juga rembesan nagtifnya...

di sana.. memang komuniti islam marah dengan perkara ini.. sampai ada yang selantangnya menyuarakan "pelakon2" ini harus di rejam dan di sebat di hadapan khalayak umum.. ye la.. zina tu.. membabitkan artis pulak lak tu, yg sepatutnya bg tauldan yang positif... kan?.. mmm ariel dan peterpan pun dah terima kesan yang sgt besar.. nama2 mereka diturunkan dr segala mcam iklan yang melibatkan ariel dan peterpan.. masyarakat bandung sendiri mengecam mereka.. tp yang best ade gak actres porn jepun tu berminat nak "berlakon" dengan si ariel.. gilerr!!! jadi peringatan kepada semua.. bukan sahaja artis... kene la beringat.. kalau rasa dah tak tahan.. kahwin je cepat2... senang..

TAPI...!!!!!

korang dah pernah tgok yang ni?... mungkin tengah kecoh pasal video sume tu.. tapi yang ni aku rasa tak ramai yang dah tgok.. sbb aku dapat dr sumber yang sgt sulit.. korang jgn la sebarkan tau.. ye la.. bnda2 panas mcm ni kalau tersebar kan susah.. hah kornag tgok jek la...


*
*
*
*
*
*
*
*

SKROL KE BAWAH
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ARIEL DAN LUNA

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*





seram kan.!!!

5 comments:

ain hatikristal said...

hahahaha !!
siot jer entri nie..cissssssssdale..

Zaqyah Rezzaq said...

bukan seram tapi sengal haha.

NUR HIDAYAH said...

hhahhaahaa..laawak lah ko fairuz..hahaha, aku suka blog lawak jek...hhahaa..kat umah aku pun melambak LUNA ni..bernas tol otak hang..;D suka2..

Judiene said...

fairuz a.k.a. apai
kalo dpt video dorg, jgn lupakan aku eh
hahahaha!

liennasts said...

tak leh tahan nak gelak ler.. kuah kuah kuah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...