Thursday, July 8, 2010

Keputusan Semi Final World Cup..


argggg.!!!!!! spain menang 1-0... GERMANY kalah... arggg.!!! tp memang aku akui semalam spain lg byk mendominasi bola dr germany... kenapa ini berlaku...!! takde mood.!! carles puyol memecahkn kebuntuan takde gol tu pada minit ke 73.... germany main memang pada aku yang tak reti sgt main bola ni, SLOW..!!! sakit hati je.. dah nak 3 4 minit terakhir baru nak naik mencanak semangat.. mana sempat..!!!.. well, akuu tak la kecewa sgt, sbb aku rasa tgok show td, memang spain layak ar.... dah la SPAINder... g la final.. aku nak makan SOTONG goreng banyak2....!! argg.!! stress..!!! bye!!


3 comments:

Che Kay said...

nak resepi sotong? dah update kat blog! arghh sakit jiwa tol!

makdara TERDIVA said...

jgn stress2 dik..buruk utk kesihatan..hehe

header atas tu cantik.. :)

akuvision said...

hehehe spain main memang best semalam, corak diorang main team lain payah sikit nak serap. most passing team in world cup lak tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...