Saturday, July 10, 2010

Geng GB TOLONG..!!! aku tak leh log in..!!!!

sume tolong aku plz..!!!! aku tak tau napa... aku tak leh nak login GB laa... ade la ari tu aku dekat seminggu gak tak log in.. pastu aku try nak login ari kamis lepas kot.. tak leh... aku taktau napa... setiap kali aku bukak page GB.. dia kuar page mcm biasa.. pastu lepas aku tekan daftar mcm biasa kat FB nye pic kat atas belah kanan tu.. dia kuar gambar ni.....



hah.. gmbar kat atas ni... pastu dia keep loading gmbar ni taktau sampai biler... sampai laptop aku meletop agaknya... aku buntu weyh.. bnyk entri best tak dapat aku sogokkan ke GB.. uwaaaaaaaaaaaaaa.... sape2 ada masalh yang sama atau pernah ada dan boleh tolong..!!! (ni pakai pc kawan ni.. tu yg boleh log in... hhuhu)

PLEASEEEEEE....!!!

4 comments:

illafira said...

minggu ni memang byk kali jadi macamtu.. tak tau lak nape.. tapi sekarang dh ok

illafira said...

minggu ni memang byk kali jadi macamtu.. tak tau lak nape.. tapi sekarang dh ok

mira the monster said...

mmg laa..kdg2 kite pn kne cm2 gak..dlm3 ari xleh nak sign in tapi dah2 lame2 die ok blik..

cik paro said...

same ar tak boleh log in..
last2 biar je..
tensen je ek...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...