Friday, May 7, 2010

Penyanyi Q-Face Meninggal?

click pada gambar untuk melihat dengan lebh jelas



yang ni sgt kelakar la.. aku anggap saja orang itu tersilap info.. ini dikirimkn oleh seorang kawan fb ku... masa dia nak carik lagu2 qface... dalam misi pencariannya.. ditemukan dengan ini.... penyanyi qface meninggal?.. waa belum la.. ni yang dok menaip ini adalah vokalis qface.. anggota qface yang telah kembali kepadaNYA hanya arwah angah... guitarist qface....

bnda2 mcm ni.. tak leh wat main2.. kalau kita betol2 confirm.. bru leh bgtau.. hal hidup mati ni tak leh main2 wei... kalau betol penyanyi qface dah meninggal.. adakah aku ini bukan manusia?..


waaaaa takutt.!!!!

24 comments:

aqmaal said...

you got me laughing pasal statement "hantu" tu

Eh, bukan orang tu mmg hantu ke mase kat kelas vokal dulu. hahahahahahaha

I n n z said...

wah ~
siapakah yg menaip entry neyh ?
hehe ;)

Fairuz Selamat said...

aqmaal...
wahhh masih bernafas kamu..
ingat dah ditelan arus johor.. ahahha

Fairuz Selamat said...

aqmaal..
dlu kami yang paling sopan daalam kelas okkk

Fairuz Selamat said...

innz..
yup
itu persoalan yang masih membelenggu
huhuhuh

Che Kay said...

aiyooo kalau jadi kat che kay harus rasa tersentap. tapi semoga ini jadi ingatan untuk kita semua. beringat2 sebelum terlewat... (huhuhu takut juga...sambil muhasabah diri tentang amalan diri...)

ain hatikristal said...

huhuhu..rasenye org nie tersalah google kot..
kan sebelum nie kita tulis pasal band2 remaja tu,tak lama kemudian Achik Spin meninggal (Al-Fatihah..).
2 entri tu kan berdekatan..
Then,time google tu,men baca jer membabi buta pastu terus sebarkan melalui emel..ntah hapa2..huhu..

Zaqyah Rezzaq said...

no worries, vocalist Q-face ada dua kan. Maybe they meant vocalist yang second album tu kot erks ;p

P/S: Semoga panjang umur EVERYBODY (khususnya kamu, Mr.FS)! touchwood ah cakap pasal ajal menjemput ni huhu

Nur Aainaa Khairunnisa said...

wah! benar ke bite ni?

abis tu sape yang anto msg pagi tadi mengganggu tdo ku?
hantu ke? wawawawaa....;p

||| PöJìé PööH ||| said...

Uiks scarry siot!!
Siapa yg tulis entri nih?
Huhuh..
Maybe ada missing/ wrong info kot..
Biasala..
Semoga kamu selamat2 saja ya :)

Love,
PojiePooh Abdullah

Yana@Nana said...

SALAM,, HEHEH betul2 kelakar... setahu saya angota q.face ANGAH YANG MENINGAL KAN .. BETUL TAK??

Fairuz Selamat said...

chekay
tau takpe... memang pengajaran la tu
tp budak tu mungkin silap info.....

jom2.. sama2 kita muhasabah diri....

chekay.. jom tgok movie!

Fairuz Selamat said...

ain... tak kot.. sbb email ni beberapa hari sebelum arwah achik eksiden...

mungkin dia keliru
sbb dlu ada satu band remaja memang vokalis dia meninggal

seram ajeeee

Fairuz Selamat said...

zaqyah
dua dua vokalis qface masih manis tersenyum bernafas seperti manusia biasa arr..
eheheh


makasih.. mendoakn yang smaa untuk kamu gak..
jom ketuk kayu byk2 kali..

CHOI..!!!

Fairuz Selamat said...

aaina..!!

pg?..
belum terbit matahari ek..
entah2......

Fairuz Selamat said...

pojie..

ha a/..
mungkin dia keliru dengan beberapa info tnetng pemergian kumpulan remaja ni..
seram kan..
tu la
apai tak sempat lg nak anta mak ayah g haji...

mendoakan yg terbaik untuk kamu gak

Fairuz Selamat said...

yana..
ha a yana
tu arwah angah
fairuz masih sihat lg..
ehehehehhe

Nur Aainaa Khairunnisa said...

ye! sebelum terbit mentari.....subuh tadi...

'hantu'tu memang rajin sungguh mengejut kalo time cuti² ni...

Fairuz Selamat said...

dia memang seroang yg rajin la aina..
ahahahaha

Nur Aainaa Khairunnisa said...

masalahnya hari cuti la cik abg oi....kasila bangun lewat skit....;p

Che Kay said...

boleh aje nak tgk movie. Che Kay tgk kat Sabah, En Apai sila tgk di KL. Kite nak set jam brapa? hahaha Sengals!

Fairuz Selamat said...

aina..
hhuhuhuhu
pgwai kene sntiasa bgun awal..

Fairuz Selamat said...

cchekay
esok tau
kul 3 ticket
jgn tak dtg lakkk

Kasih Suci said...

bleh sesape bgtau sy x punca arwah angah meninggal dunia?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...