Wednesday, May 26, 2010

Me singing Kenang Daku Dalam Doamu

Ni adalah Lagu Yang pernah memberi aku kejuaraan dulu.. Yup aku memang suke lagu ni... then semalam balik kerja.. dengar2 mp3.. dengar lak rakaman siti utuk lgu ni.. rasa mcm nak rakam.. jd aku gigihkan diri balik kerja.. dengan kemeja yang masih tersarung.. aku rakam la.. agak hampeh.. puas aku rakam.. tetap tak puas hati.. sampai la aku tengok jam dah kul 7... aku stop.. dan aku procede je dengan yang ini.. tak best sgt guys.. serak2 je sore aku aku rasa... entah pape.. dah la mic mcm tak bersih sgt record nye... makin stress aku rakam sore untuk lgu ni.. tp korang enjoy2 je la ek.. ek3?... heheehhe.... ade pape request lgu? hahaha.. so sape nak dengar leh click sini

*
*
KENANG DAKU DALAM DOAMU
*
*


btw... hurmm.. nak gtau aku agak nangis time rakam lgu ni.. heheeh.. entah la.. aku rasa lately... byk sgt bnda tak best berlaku pada diri aku.. aku rakam lagu ni pun.. sbb aku rasa emosi aku sgt sesuai dengan lirik dia time ni.. jd aku anggap ni intepretasi aku buat masa ni... aku tujukan lagu ni kepada mereka yang dah berlalu.. semoga dorang sentiasa ingat aku sepertimana aku ingat dorang.....




5 comments:

b a m b a m ' s said...

emosi sedih meresap smpai ke lagu...huhuhuh.. ='(

Sir Marcello said...

wah ada bakat dalam menyanyi :)

Nur Aainaa Khairunnisa said...

pasti akan ader yang akan mengingati lagi ni seperti pesanan fairuz tu....=)

||| PöJìé PööH ||| said...

1 of my fav song..
Lagu nih mmg sedih lagi² tgh sedih, mmg mngalir airmata..
Sabar la yer kawan :)

Love,
PojiePooh Abdullah

Fairuz Selamat said...

makasih sume.. jom kite nyanyi same jom. sambil nangis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...