Tuesday, March 16, 2010

Aku Nak Join Detik..!!

menulis dr meja office.. (meja la sgt...)

hurmm.... tetibe rasa nak tulis tentang detik lepas aku usya blog kakdik... rindu dia... shes great.. great actor.. great friend... hurm.. terus teringat kat detik yg aku persembahkan d pahang november lepas.. sekali dengan syidek, yusry, iqa, hafiz, che am, pae.. dengan team2 produksi yg gempak.. jaja, epul, ita.. sume la.. and... dorang dah berjaya ke kebangsaan.. dan dijadualkan show akan dilansungkan pada minggu pertama april... malangnya aku ada kursus di kemaman terengganu seminggu.. jd aku dengan hati yang maha berat aku menarik diri dr pementasan itu... pengaraha agak kecewa pada mulanya.. tp aku tak punya plhan lain.. tapi tak mengapa.. dengarnya sudah dapat pengganti.. (lebih hebat mungkin).. jd seadanya aku, aku sgt mendokan pementasan itu berjaya dipentaskan dengan gah.. walaupun hanya manifestasi.. dan harapan aku untuk kakdek menang pelakon wanita terbaik dan pae pelakon lelaki terbaik berkecai.. tp ia tetap satu tanggungjawab... aku masih mengintai peluang jika aku boleh terlibat dengan show tu.. really.... aku nak...


5 comments:

::FAIZ FARISH:: said...

Good Luck bro....

Fairuz Selamat said...

farish..
makasih bro.. sebatang aiskerim 20sen untuk ko

::FAIZ FARISH:: said...

Wah, apa kelas sekerim 20sen. Aku tak jamah mende2 murah ni....

Fairuz Selamat said...

peh berlagak ayam tol..
huh..
yela3.. aku belanje cornetto love tu.. rm2.50 kan..
ko lak belanje aku baskiinrobbin
deal?

.rENEx. said...

maybe rezeki ada kat tmpat lain tu..
wait 4 da next show ya...=]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...