Tuesday, December 22, 2009

Cedera dek Kerana Futsal

minggu lepas.. aku secara tiber2 rasa nak join budak2 main futsal.. agak mengejutkan selepas lebih kurang 8 tahun aku tak sentuh bola kot.. dlu pun main ngan bebudak kampung je... yee... aku memang kaki bangku gak kot.. hahaah... jd nak dijadikan cerita.. aku pun main la....

kejar Fairuz..!! kejar bola tu.!!! bawak balik rumah.!!!

hebat kan.. eheheh 1st day.. was good.. aku kalah tp ok kot.. cmm tak de la kekok sgt nak main.. cume biler aku aim belah kiri aku tendang entah kemana.. ahahahah... 2nd day.. pun ok gak.. tp ade tragedi berlaku..!!!


Dush.!!!! haaaiiiyaakk.!!!!

eheheh.. gmbar itu hanya gambaran melampau semata2.. takde papela sgt.. tp dek kerana ketinggian budak tu.!!! aku terlanggar bahu dia.. then barisan gigi ku yang tajam2 ni telah menghimpit dengan rakusnya kelembutan bibirku.... lantas....



ambulan..!! ambulan.!!!

tu la dia.. bibir ku sejam selepas kejadian.. memang agak parah la gak.. sbb lepas kene tu.. aku rasa darah yang keluar secawan gak kot.. yela bibir kan.. then.. now aku menunggu ia menjadi ulser... dan bersedia jelah dengan bubur mcd tu ye En Fairuz.!!!

uwaaa!!!!


8 comments:

acik ayu said...

ciannye!

Fairuz Selamat said...

cik ayu.. haahaa.. sian kan.. uwaaaaa

Seri said...

uiyoooo ..tayah pkai liptik dah!!!!

miss oren said...

ngilu nye

Syahmi Mohd Isa said...

woww...bab ulser tuh...adehh..perit!

Fairuz Selamat said...

seri.. tu la.. tp nanti org ckp lipstick tak ckup..

Fairuz Selamat said...

miss oren.. tau takpe,. dah la nak makan tak dpt makan betol2.. uwaaaa

Fairuz Selamat said...

syahmi.. tu la.. geram. toll...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...