Saturday, September 12, 2009

Aku Terleka Dalam Busy





aku busy sgt...... tu jek nak ckp...

P/s: nape dlm pic ni perut aku nampak mcm perut roy ek.?


8 comments:

Farhana said...

Hahaha.. Kesian roy.. Ade lak sana sini kalo boroi jek nama roy.. Ltak laa perut mcm apai.. Hak hak.. =p

Kamu mmg busy encik panda.. Kasihan kami pminat2 setia kamu mendambakan khadiran kamu, walau dlam mimpi tak penah jua dtang brkunjung.. Hak hak hak.. =p

Seri said...

hahah roy bo roy.. uncit. hehe

Aainaa Khairunnisa said...

Fairuz yang BZ.....!!!

Fairuz Selamat said...

tu la ahna.. ahahahahah... sian roy.. takpe la.. lepasni guna sape lak e.k.... ahahahahahah...

bz sgt la.. takleh nak wat ape.. dah di beri tanggungjawab.,. kene teruskan.. ahahahaah

Fairuz Selamat said...

seri.. tak baik.. ajhahaahhaah

Fairuz Selamat said...

aainaaa.. ahaahahahahah

~RoY @ AzRuL~ said...

hampeh ko apai....ko dah melanggar hak cipta terpelihara nama aku...i'll see u in court!!!
wah bergaya aku kan...tak sia2 aku tolak offer course law dulu..huahuahua..
argh poyo ko apai...dah buruk lantak, lg nak salahkan org...
dah2 gi tido tu...dok mamai le tu!

Fairuz Selamat said...

hahahaahah... eh name ko kan roy azrul.. aku sbut roy jek.. jd mengikut perundangan hak cipta nama dan persendirian, dan juga di bawak akta hak milik, nama roy itu masih bebas di gunakan merujuk kepada kata itu sendiri masih lagi digunakan secara meluas ...

hhaah poyoooooo..... ko memang poyo.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...