Tuesday, August 4, 2009

My New Look




Blog la.!! hahaahah.. jgn komen pape lgi... tak reti aku nag edit blog layout ni.. makin edit makin aku pening.. aku masih try mencari sehampir kesempurnaan yang aku mungkin.... jadi harap kesabaran itu akan menemui sesuatu yang berbaloi.. doakan ek sume.. amin.!!!


20 comments:

n@m@n said...

edit jgn xedit..yg ptg aku dh ada dlm bloglist kt sini..hehehehe

NOOR FATIN said...

salam fairuz
lama btol xdgr cite pasal awk.
hehe
sy pminat awk dlu2 masa skolah rndah agi
masa awk ngn q face n antz..
keep in touch k
nice blog!=)

Baby said...

fuh... ingtkn ur new look kat muka ke.. rambut ke..
hehehe.. yuz.. yuzz..

oke la ni yuzzz..
jnji ade info2 yang best kat sini...

miss oren said...

ok dah layout ni..tp kan kalo kaler die terang skit mesti santek..kaler ini agak suram..

idasm said...

salam fairuz...
bagi akak.. warna ni terlalu pastel n dull. tp kalau apai suka ok aje. tp gambar budak kecik pompuan kat atas tu nampak cam blog ni .. awek yg punya! hehehe.. jgn marah yea...

romi flizz said...

ahaks..layout baru..mcm kenal je layout nih..hehehe..

ayisy said...

Yup! Aku layan lagu q-face.. tak nak buat comeback ke? huhuu..

sha89 said...

ooo...edit kat photofunia ek? hehe...ok2 ensem aa tu :)

shiko said...

Hello

Very good.


I'm very happy.

Becouse i san look you from japan.

anot edora said...

layout da cun da.
kalo anot pakai blogspot da lame maen tuka2 layout tau!

pakal la pakai wp.
leceh sket.
hahahaha

neway smoge maju dalam industri beb!!

http://adoreanot.kronikus.com

Fairuz Selamat said...

tu la naman... pening pale otk aku nak mengedit.. ahahah.. papepun... aku dah setting balik blog list tu.. kalu ko update.. dia akan ade dlm list aku tu

Fairuz Selamat said...

makasih fatin.. eheheh ni pun fairuz dlm usaha nak wat comeback.. support fairuz ek.. tq tau.. keep in touch

Fairuz Selamat said...

tu la baby.. eheh tp still nak upgrade ape yg patutu.. eheheheh

Fairuz Selamat said...

oren.. fairuzdah try crik yg sebaik mungkin.. ni jek yg mampu.. uwaaaa.. eheheh tp kaler dia cool ar... tp suram sket ar

Fairuz Selamat said...

betol kak ida.. dull kan.. tp ni jek yg dpt ku buat.. eheheheh.. dah try nak tukar.. tp menemui kegagalan.. ahhaha

Fairuz Selamat said...

kenal ke layout ni romi.!!! hhahahaha

Fairuz Selamat said...

makasih ayisy.. emmang nak wat pun.. hang sokong ek..

Fairuz Selamat said...

makasih ayisy.. emmang nak wat pun.. hang sokong ek..

Fairuz Selamat said...

ya shiko.. me too..
do keep in touch ya...

Fairuz Selamat said...

ye ke enot..
ala pakai la blogspot.. beru sama geng.. egegeeg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...