Thursday, July 2, 2009

Fairuz Selamat VS Izwan Pilus


aku pun heran... aku rasa dah lebih 140juta kali org sekeliling ckp muka aku sama mcm izwan pilus.... samada muke aku mcm muke dia, atau muke dia mcm muka aku... argg.. stress..!!!! sampai kan ade byk gak artis yg jumpe aku tanye "eh ko ni adik izwan ke..".... aku dah potong rambut.. aku harap tiada persamaan lg.. uwaaa.... taknak jumpe dia.. nanti org keliru mane satu fairuz mana sati izwan.. uwaaaaaa

Apa Kata Anda?

31 comments:

Aainaa Khairunnisa said...

apa kata anda? erm...skali pandang tu mmg ader iras.....tapi cuba duk sebelah²..erm...konpius gak kot (heheeeee...saje je kasi panas...)

bila dah pendek..erm.....sama ke? kene kaji dulu...;p

Farhana said...

Izwan tu hensem laa.. Tapi apai lagi banyak kali encem.. Hak hak.. =p

Takpe apai.. Walau macam mane pun muka kamu, kamu ttap comel di pndangan mata seseorang.. Wakaka.. =p

Dah potong rambut tu, tak macam ssgt da.. No worries.. Apai.. Nnt kita exam kat UM awal bulan 8 nih.. Kalo apai ade kat UM time tu, inform erk.. Mau terjah.. Kita lawan mkan kepsi.. Hopefully time tu perasa hot n spicy pujaanku sudah kmbalii.. Heehee.. =p

.v.a.n.e.L.L.a said...

BHAHAHAHA.

kau mcm aril pilus plak kot.

:)

n@m@n said...

aku pon senasib gak..nape la diorang samakan aku ngan sorg mamat ni..adui..xsuka betul..diorg ckp aku iras











Brad Pitt..hahahahaharimau

AMIREZKA said...

fairuz tetap fairuz lor.. kekeke

idasm said...

lawaklah... 140juta kali.. hehe..
rasanya may be sebab rambut kot. so sekarang dh berambut pendek ke.. ohya ada tengok kat blog zaff.
letaklah imej baru kat blog sendiri ni.. hehe..

NoraJoey said...

muahahha..kelakar lak rase...
stress ker org ckp muke u same cam izwan??huhu...mmg ada iras la..rasenye muke u lg iras izwan banding adik die sendiri aril tuh...hehehhe..upsss nanti u stress lagi i ckp camnie....

saypOOL rafhtello said...

ad la jg iras2..

antzgirl said...

muka izwan plus, macam awak.. sebab awk yg wujud dulu sebelum izwan di persada muzik nih.. Chaiyokk Fairuz pilus! wakakak.. opss.. fairuz selamat~

Fairuz Selamat said...

ehheeh ish ainaa. niii.!!! eheh dah pendek dah.. pendek terus... mcm mase org form5 dulu.. ahahahahahha

Fairuz Selamat said...

makasih farhana.. doakan apai jd lbh ansem eh.. ahaakakakakaka...eheh..
eg g um ke... berapa hr bulan.. bulan 8 apai dah start bz.. tp ade jek kat um tu.. nanti bgtau ek

Fairuz Selamat said...

vanella...
aril pilus..??


___________________________

pengsan terus...

ahahaakakakak

Fairuz Selamat said...

naman.!!!!!!

aku terpaku...

perasan.!!!!

huh..!!!!!

Fairuz Selamat said...

ami..!!!!

sokong ko..!!!

fairuz tetap fairuz

Fairuz Selamat said...

kak ida.. ehehhe cube mencarik gambar tebaik untuk letak kat blog.. tp tak kesampaian.. hahahahaahah

Fairuz Selamat said...

nora.. statement hang membunuh.!!! ahhaah

Fairuz Selamat said...

sepul.. ade ke.. tang mana ek..

Fairuz Selamat said...

sokong su..!!!! fairuz selamat hidup dulu..!!!
yeahhhhh

Aainaa Khairunnisa said...

knp fairuz? panas ke?

tu la makan durian banyak sangat....
erk...apa kene mngena....;p

izzah aziz said...

bukannnn...muke fairuz cam faizal tahir la =)
(buat apai jerit2 smbil tutup muke)
lalalala

SuRiaNi said...

HAHAHHA I LOVE THIS TOPIC cos i like both.. terrr masok aril... tapi 4 me, izwan yg muke mcm apai... pasal apai wujut dulu.....QFace dulu baru Bintang RTM 2000 berapa tah... :P

miss oren said...

dah muka nak sama nak buat macam mana..tapi fairuz da amik langkah yang bijak dengan memotong rambut..hehe
lagipun anda lagi ok dan kemas berambut pendek

Fairuz Selamat said...

ainaa... apai tak suke durian.. huhuhuh

Fairuz Selamat said...

izzah... uwaa.. ckp la mcm orlando bloom ke..heheh tp faizal tahir ade gak yg ckp.. masa fairuz rmbut panjang dulu ar.. ehehhe

Fairuz Selamat said...

su.. ehheeheh sokong su..!! fairuz muncul dulu..!!! heheeheheheh

Fairuz Selamat said...

miss oren.. tu la.. sekarang ni mcm muke brad pitt kot sbb dah potong rambut.. hehehahahaah

Aainaa Khairunnisa said...

tak suke durian? erm......ader kemusykilan di situ.....;p

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

ha'ah.. nk sama.. mula2 dulu tsalah jugak.. ihihi~

melacolea@bobo said...

alamak....entry nie memg ditunggu2...bru nk wat entry kat blog sendri.. Serupe x, izwan Pilus ngan Fairuz selamat?? upenyew Tuan punye dri dh update entry dlu...cis...
kah3...ade iras 86% bro...kah3...

melacolea@bobo said...

alamak....entry nie memg ditunggu2...bru nk wat entry kat blog sendri.. Serupe x, izwan Pilus ngan Fairuz selamat?? upenyew Tuan punye dri dh update entry dlu...cis...
kah3...ade iras 86% bro...kah3...

niOrang said...

Nape aril pilus muka x cam izwan pilus? nape fairuz yg tidak berbinkan pilus yg lebey kurang sama? mungkinkah perkaitan 'z'pada iZwan & fairuZ yg tiada pada aril"no 'z'"?? haa... tu yg kita tataw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...