Monday, April 20, 2009

Vote for my single..!


heheeh.. never do this before... sampai my friend ask me to put this dlm blog..ahahhaha.. btw single fast number fairuz "palsu".. tersenarai dlm carta lagubaru prelude muzik fm... so now, korang leh undi ar.. heheheheeh...
this is the link:

http://preludemuzik10.blogspot.com

makasih ya.!!! ahhahahaah

ps: sape vote peyus belanje sekerim 30sen..!!!
ps: korang leh jek vote berulang kali. once a day..

.
.
.

15 comments:

RiZaL HaShiM said...

yus...
aku dah vote daa utk lagu single ko tu...
tp aku lum dgr lg lagu ko tu...
huhuhu...
camne aku nak dgr ek?

JiKuStiK UnGu said...

jgn tak taw ak dah vote lagu palsu ko..walaupun tak berkesempatan nk dgr lagi lagu meletop ko tu...che unimap..
senang2 lawati blog ak..ahahaha
baru je buat..tak sehebat ko pnyer..

Miss Atie said...

DONE!@

++ Diamond ++ said...

wahh!! nampaknya leading skrg...
camne nak tuntut sekerim 30sen ni??
hehehe..gud luck ya!!

Nur Farhana Abdullah said...

Ape? Eskerem 30 sen jek? Skunk ni mana ada daa eskerem 30 sen.. Haha.. =p

Blh la kalo nk vote.. Cuba try test nyanyi sket.. Heehee.. =)

Fairuz Selamat said...

hahahah.. korang ni...!!!
wat rasa terharu jek sekejap..!!!
btw trimas ek...
-farhana
-rizal
-che-
-atie
-diamond.
heheheheeh... sila tuntut adiah anda di kaunter 37... sila jumpe dengan en. fairuz ye... hehehehe

sayalahfaizul said...

peyus...aku lum smpat dengar lgu ko... aku nak dengar... huaaaa

sayalahfaizul said...

ko rasuah ngan eskrem ke hape ni... haks... meh aku supply hadiah...

Fairuz Selamat said...

hahaha.. insyaallah.. kalau hot nanti lgu tu.. ko akan mendengarnye.. ahahaha

bukan rasuah ar.. mnghargai jek.. hahaahahaha..
ko ma supply adiah ape wei.. eheh

Anonymous said...

ok boss heheh akk da vote.. akk akan vote ikot perintah boss yer.. ai ai chief heheheh akk akan sokong apai.. tp kan sekerim 30 sen plak.. x nak la hehe nak yg 33 sen bole boss wakhakhakha TAJLENA

Fairuz Selamat said...

heheeh.. makasih ye kak.. bertindak mengikut arahan.. eheheheh... leh jd pekerja yang baik ni.. wakakaakak..

33 sen? tak leh.. tu dah mahal 3 sen.. tak bek.. kan tengah ekonomi tak stabil sekarang ni.. kene jimat...

edancoba said...

Fairuz.. hmm bla nk kuar album Full? edan nk g bli..
hmmm Fairuz sehat?
:)

Fairuz Selamat said...

tu la...
nak abiskan study ni..
sebulan jek lgi..
pastu free..
then memang nak proses untuk full album..
ehehehe
makasih ek...

alhamdulillah siht..
cume teramat bz..
final exam kan

Anonymous said...

OK BOSS hehe akk da vote masok hari ke dua ni hehehe lama2 mmg aku akan jadi pekerja yg terbaik woh hahaha

alah x sala nk sokong sesama szoner la katakan hehehe sape lagi kalo kite sesama sendiri x sokong... x gitu apai? cewah2 hehehe TAJLENA

Fairuz Selamat said...

hahahah.. makash kak.. emmang zoners ni saling membantu kan.. eheheheh.. yeahhh...
ni nak kene bg gaji ke kat akk ni.. ahahahah

kak g tak konsert siti jun nanti...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...